Oma Hotelli

Oma Hotelli

Hotelli sinun tarpeisiisi!

Olemme pieni perheyritys, jonka missiona on tarjota majoitusta edullisesti perheille, reissutyötä tekeville ihmisille, lomailijoille ja vaikka urheiluseuroille.

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman vaivattoman vierailun. Hotellistamme löytyy kaikki tarvittava arjen sujumiseksi. Toimimme suurella sydämellä ja kuuntelemme aktiivisesti asiakkaitamme, vaikka meitä ei aina hotellilla näykään. Tämän vuoksi asiakkailtamme saatu palaute on kultaakin arvokkaampaa. Olemme hieman toisenlainen itsepalveluhotelli, joka tarjoaa myös kahvit tai teet asiakkailleen.

Mikäli sinulla on meiltä mitä tahansa kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

Anne Irri

Toimitusjohtaja

Anne on pitkän linjan yrittäjä, jolta löytyy kokemusta majoitustoiminnasta asuntosijoittamisen ja mökkivuokrauksen kautta. Tämä lempeä, mutta periksiantamaton nainen toimii yrityksen toimitusjohtajana. Annelle asiakaspalvelu on sydämenasia.

Jani Irri

Huolto- ja vikailmoitukset

Tämä mies on monitaitaja, jolla on omakohtaista kokemusta erilaisista majoituksista parinkymmenen vuoden ajalta. Jani on reissutyövuosiltaan ammentanut ideoita ja käytännön kokemusta siitä, mitä arjessa tarvitsee, kun koti on hotellissa. Tämä iloinen vitsailija onkin koko Oma Hotelli yrityksen isä. Hän tulee aina tarpeen vaatiessa hotellille ratkaisemaan ongelman kuin ongelman.

Helppokäyttöisyys

Huoneemme ovat helppoja varata, hotellille on helppo tulla ja aamiainenkin löytyy jääkaapista.

Omaehtoisuus

Voit kirjautua hotellille joustavasti saamallasi koodillla. Et joudu toimimaan vastaanoton aukioloaikojen puitteissa.

Palvelualttius

Vaikka emme aina hotellilla olekaan, olemme tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla. Ota siis rohkeasti yhteyttä!